Referanser

Oslo Panorama

Da sameiet vårt er 17 år gammelt var det åpenbart tid for både inn- og utvendig overflatebehandling/maling av fellesarealer.

“Da sameiet vårt er 17 år gammelt var det åpenbart tid for både inn- og utvendig overflatebehandling/maling av fellesarealer. Valget falt på To Malere etter en anbudsprosess basert på en samlet vurdering av kvalitet, pris og aktør. Siste halvår 2017 pågikk arbeidet hvor To Malere i tillegg også var behjelpelig med kobling av eksterne håndverkere. Samlet er sameiet fornøyd med den innsats som er nedlagt i anledning vårt prosjekt fra To Malere. Prosjektet er profesjonelt håndtert både hva gjelder kvaliteten på arbeidet som er utført, men også hva gjelder prosjektstyringen fra vår kontaktperson i To Malere. Tidsplanen for arbeidene ble også overholdt, på tross av at det underveis viste seg å være behov for tilleggsarbeider. Sameiet gir To Malere våre beste anbefalinger”.

Linn Marie Schilling Tjensvold, styreleder

No items found.

Ønsker du grundig arbeid med fokus på kvalitet?

La To Malere Interiør & Vedlikehold ta en nærmere titt på ditt prosjekt! Bestill en befaring hos oss i dag, og ta det første skrittet mot å realisere ditt drømmeprosjekt.

Bestill befaring