Om oss

Et litt annerledes malerfirma

Hos To Malere Interiør & Vedlikehold strekker vi oss langt for å sikre at det arbeidet vi leverer, står seg år etter år.
Vår dedikasjon til kvalitet i alle ledd, detaljorientert håndverk, profesjonell service og fleksible løsninger, skiller oss fra mengden. Med fokus på riktig materialvalg og presisjon i utførelsen, sikrer vi at hvert prosjekt tåler tidens tann. Hos oss får du bred kompetanse med malerarbeid i fokus, og en partner som står ved våre kunders side fra prosjektstart til siste penselstrøk er utført.

Lidenskap siden 2005

Våre dyktige og erfarne fagfolk har siden etableringen i 2005 møtt hvert prosjekt med en brennende lidenskap for kvalitet og holdbart håndverk. Vårt arbeid strekker seg fra privatboliger til større prosjekter for borettslag, sameier, og næringsbygg, med spesialisering innen renovering, rehabilitering, maling og oppussing. Vi legger vår stolthet i å levere kvalitetsløsninger i alle ledd, fra nøye utvalgte materialer til det siste innen tekniske løsninger. Vår tilnærming sikrer at hvert prosjekt, enten det er innvendig eller utvendig, borettslag eller en privat bolig, gjennomføres i henhold til høyeste standarder. Vårt mål? Å sikre at du oppnår det beste mulige resultatet av din investering.
Se vår FAQ

Vårt bidrag til miljøet

Vi er stolte over å øke vår grad av avfallssortering, og er alltid på utkikk etter nye, innovative løsninger for å forbedre miljøet. Dette inkluderer at vi kontinuerlig tilpasser vårt lager for gjenbruk av materialer og brukte varer/produkter.

Les merBestill befaring

En del av Byggstart-nettverket

Som en del av Byggstart-nettverket, en samling kvalitetssikrede entreprenører og arkitekter, er To Malere Interiør & Vedlikehold AS din betrodde partner for både omfattende og mindre prosjekter, enten de finner sted innendørs eller utendørs. Byggstart hjelper oss med kontinuerlig overvåking av kredittrating, godkjenninger, og referanser, slik at du kan føle deg trygg på at prosjektet ditt er i de beste hender. Gjennom et nært samarbeid med våre partnere og leverandører, som alltid er oppdatert på de siste trendene, produktene og teknologiske løsningene, sikrer vi topp kvalitet i hvert ledd av prosessen. Ved å grundig dokumentere produkter, farger, og FDV (forvaltning, drift, vedlikehold), gjør vi fremtidig vedlikehold enklere – en fordel som vil komme deg som kunde til gode. Ved å velge oss, får du et malerfirma som virkelig bryr seg om kvalitet og holdbarhet i alt vi gjør.