FAQ

Hva koster det å renovere et helt hus?

Alle har en drøm om å renovere huset, eller pusse opp deler av huset, enten fasaden, taket, stue, bad eller kjøkken. Eller mange kjøper bolig og får dermed et behov for å totalrenovere huset eller leiligheten.

Ta kontakt med oss på telefon 22 23 17 80 eller firmapost@tomalere.no.

Hvor mye koster det å pusse opp?

To malere hjelper private boliger i Oslo og Viken med oppussing av hus og leiligheter.

Vi tilbyr:

  • Rehabilitering og oppussing
  • Totalrenovering
  • Innvendig maling av vegg, tak og vinduer
  • Utvendig maling av fasade, dører og vinduer
  • Tapetsering Brann- og vannskaderehabilitering
  • Fasadevask og fasaderehabilitering Annet vedlikeholdsarbeid Gulvlegging

Prisen kommer an på hva du trenger. Vi anbefaler at du tar kontakt og avtaler en gratis befaring.

Hva koster fasadevask?

Prisen for å vaske fasaden avhenger av hvilke produkter du bruker og hvilke mennesker som møter opp for å gjøre jobben. To malere vet hva som må brukes på nettopp ditt bygg, og vil bruke kompetente mennesker til jobben.

Noe å tenke over ved fasadevask og vedlikehold av fasaden: Bruk kompetente fagfolk Bruk riktige produkter på fasaden Vurder å vaske fasaden hvert år Bør du også male fasaden når du har vasket?

Kontakt oss for gratis befaring.

Hvordan velger du riktig farge når du skal male huset?

To Malere bruker produkter fra blant annet Jotun fordi vi vet at kvaliteten på produktene og utvalget av farger er godt. Dette er noe vi kan stå inne for. Ønsker du befaring og råd for hva som er best når du skal velge riktig farge på huset? Ta kontakt med oss for en gratis befaring.

Hvilken maling skal jeg bruke?

Mange lurer på hvilken maling de skal bruke når de enten skal male huset utvendig eller innvendig. Og det finnes utallige alternativer å velge mellom som kanskje kan gjøre valget vanskeligere. Heldigvis har vi lang og bred erfaring med maling av leiligheter, hus og næringsbygg, både utvendig og innvendig. Denne erfaringen har resultert i høy kompetanse på hvilket produkt du bør velge når du skal male huset.

Ta kontakt med oss her, så hjelper vi deg.

Hva er forskjell på oljedekkbeis og oljemaling?

Oljedekkbeis er en slags mellomting mellom beis og maling: Den dekker mer enn vanlig beis, men er i utgangspunktet litt mer transparent enn maling. Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende. — Oljedekkbeis ble tidligere brukt i stedet for maling for at man skulle slippe å skrape før neste runde.

Ta kontakt med oss her.

Vårt bidrag til miljøet

Vi er stolte over å øke vår grad av avfallssortering, og er alltid på utkikk etter nye, innovative løsninger for å forbedre miljøet. Dette inkluderer at vi kontinuerlig tilpasser vårt lager for gjenbruk av materialer og brukte varer/produkter.

Les merBestill befaring